?

Log in

No account? Create an account

lillamyy90's Journal

Name:
lillamyy90
Birthdate:
6 February
Location:
External Services:
  • lillamyy90@livejournal.com
Olen LillaMyy-nickillä (lähes) joka paikassa hyörivä ja pyörivä 1990 vuonna syntynyt tyttö Seinäjoelta. Ulkonäöstä sen verran, että minulla on vaaleat noin olkapäälle yltävät hiukset, sinivihreät silmät ja olen valitettavasti äärimmäisen lyhyt (vain hivenen yli 160 cm :( ). Pukeudun vähän päivästä riippuen, mutta suosin eniten tavallisia farkkuja ja t-paitaa.. Rakastan ylikaiken erilaisia huppareita, joita kaapistanikin löytyy jo kohtalaisen kiitettävä määrä.. Lisäksi minulla on muutamia bändipaitoja, joita aion ostaa aina vain enemmän ja enemmän, kunhan sopivia vain vastaan kävelee... :D

Musiikkimakuni on kohtalaisen sekalainen, mutta lempibändejäni ja -laulajiani ovat mm. Lovex, Uniklubi, Paramore, Linkin Park, Automatic Eye, Essentia, Katra, Sara, Jenni Vartiainen, Nerdee ja Hanna Pakarinen..

Olen myös aivan täydellisen hulluna lukemiseen!! Luen aina kun vain ehdin ja useimmiten fantasiaa. Luen myös netissä kaikki eteeni sattuvat vähänkään kiinnostavilta haiskahtavat tarinat ja yritän saada itseni kommentoimaan niistä edes osaa.. Mikä kuitenkin onnistuu aikas harvoin..

Netissä käyn lähes päivittäin. Olen kirjautuneena aivan liian moneen paikkaan ja minulla kestää AIVAN liian pitkään käydä katsomassa kaikki paikat, joissa olen kirjoilla ja silti usein jätän joitain paikkoja käymättä.. Näistä muista paikoista, joissa olen kirjautuneen voisin mainita, vaikkapa Vuotiksen, Lovexin foorumin, irc-gallerian, Netlogin ja MySpacen. :)

Statistics